Klaar voor verandering
Tevreden gezichten van toeristen
Tevreden gezichten van toeristen

Tot november 2019 heet ik iedereen van harte welkom tijdens mijn tours door Valencia. In kleine groepjes leid ik je met liefde rond in het èchte Valencia. Op weg naar die onontdekte plekjes waar grote groepen niet komen.

Valencia 2009
Valencia 2009

Een leven opbouwen in Valencia bleek een bijzonder avontuur! Op de talenschool Route66idiomas begon mijn reis. Vol verwachting klopte mijn hart. Spaans leren, vrienden maken, werk vinden en zoeken. Zoeken naar de juiste balans voor het beste resultaat.

Gids zijn is liefdewerk
Gids zijn is liefdewerk

Het beste resultaat is absoluut behaald. Dus is het tijd voor iets nieuws om in te groeien. Spanje blijft mijn thuis maar waarheen leidt de weg? Spring mee op de fiets en ik verklap je de rest.

Als geslaagde expat en enthousiaste local, vertel ik over alle ins en outs van Valencia. Actuele feitjes, nieuwe ontwikkelingen, gekke verhalen tijdens leuke alternatieve routes. Te voet of per fiets. Ik vertel vol passie, vermijd langdradige verhalen, eindeloos veel jaartallen en let op de behoefte van iedere nieuwe klant per tour. Omdat het kan.

FuntoursValencia heet u welkom
FuntoursValencia heet u welkom

Belangrijke informatie komt altijd aan bod. Pluspunt: Mijn routes omzeilen het massa toerisme en weten de vriendelijke Valenciaan overal te vinden. ¨Soy del barrio¨ Buurvrouw van velen. Local èn ingeburgerd. Met een vreemd Spaans accent. Dat dan weer wel.

Dus waar wacht je op? Nu kan je nog mee. Laat je verrassen in Valencia. Echt verrassen! Anders treffen wij elkaar misschien op de volgende Spaanse bestemming.

Hint: Exotisch, kleurrijk en niet te warm. Net als Esther zelf 😉

Begin je vakantie met:

  • Een fiets tour
  • In kleine groepjes
  • Met de leukste gids
  • Tijdens mijn laatste seizoen
Vier de laatste maanden in Valencia met mij mee!
Esther Vlieger