Fietstour Funtours Valencia
Esther - Funtours Valencia
Esther – Funtours Valencia
Valencia ontdek je tijdens een fietstocht met je eigen Nederlandse gids. Als je kiest voor een fietstocht met mij, kom je niet alleen op de standaard plekjes. Bovendien zijn al mijn fiets tours privé of in kleine groepjes wat de tour bij voorbaat relaxter maakt.
Ik hou mijn tours graag persoonlijk en flexibel. Duurt de koffiepauze langer, dan is dat juist gezellig. Naast de geschiedenis van Valencia en haar bezienswaardigheden, vertel ik ook de bijzondere verhalen en actuele weetjes.

Fietstour Funtours Valencia
Fietstour Funtours Valencia
Fietstour Funtours Valencia
Fietstour Funtours Valencia
De leuke anekdotes van de locals komen ook aan bod en gratis lekkere eet tips, krijg je er gewoon bij. Met de beste routes naar het strand, heb je met de kaart alles bij de hand.
Esther - Funtours Valencia
Esther – Funtours Valencia
Wil je eindigen met een heerlijke lunch? Paella eten op de beste plekjes? Street-art zien tijdens de fiets tour? Ik regel het met liefde voor je. Als lokale gids in verrassend Valencia, neem ik je graag mee op ontdekkingsreis.

Fietstour Funtours Valencia
Fietstour Funtours Valencia

Valencia ontdekken op de fiets is makkelijk, sportief maar niet intensief. Wat kost het? Welke routes fiets ik? Klik hier voor meer informatie. Er zijn fietspaden genoeg en terrasjes te over. Zo kunnen we altijd genieten van een lekker drankje.

FuntoursValencia kent maar één gids en één gezicht. Dus boek op tijd en fiets op de beste fietsen van Passion Bike. Je bent van harte welkom!

Fietstour Funtours Valencia
Fietstour Funtours Valencia
FIETS EN GENIET VOOR EEN (h)EERLIJKE PRIJS!
Esther Vlieger